EUPD

Tineri Antreprenori de Succes

Uniunea Nationala a Tuturor Studentilor din Romania deruleaza, in perioada ianuarie 2011 - decembrie 2013, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii Tineretului si Sportului, Federatia  Junior Chamber International Romania si Extreme Training proiectul "Tineri Antreprenori de Succes", proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 3 -  „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor", Domeniul Major de Interventie 3.3 -  "Promovarea culturii antreprenoriale".

Proiectul vizeaza „Cresterea potentialului antreprenorial al studentilor si absolventilor din invatamantul superior prin dezvoltarea culturii antreprenoriale si prin imbunatatirea competitivitatii si adaptabilitatii potentialilor antreprenori". Acest deziderat se va realiza prin cresterea abilitatilor persoanelor din grupul tinta de a concepe si materializa idei de afaceri.

Uniunea Nationala a Tuturor Studentilor din Romania este implicat in proiect in calitate  de partener al proiectului, beneficiar fiind Ministerul Educatiei, Cercetarii Tineretului si Sportului. UNSR se va implica in pregatirea si derularea campaniei de promovare al antreprenoriatului, in realizarea unui studiu la nivel national in ceea ce priveste oportunitatile de noi afaceri, creaza centre regionale de informare antreprenoriala, evalueaza planuri de afaceri si selecteaza planurile pentru care se va oferi sprijin financiar.

Pentru inscrierea la proiectul Tineri Antreprenori de Succes dati click pe butonul urmator:

 

Ministerul Educatiei, Cercetarii Tineretului si Sportului, Federatia Junior Chamber International Romania si Extreme Training

Alte proiecte